PIB-ul Moldovei a scăzut cu 5% după ce un bărbat a uitat aseară să ia niște bomboane Bucuria pentru soție

Lovitură gravă dată economiei Republicii Moldova de către Aurel B. din București. Acesta trebuia să ia ieri seară, pentru soție, o cutie de bomboane „Bucuria” de la metrou Romană și o sticlă de Purcari dar, luat cu alte gânduri, a uitat și a venit acasă doar cu o ciocolată luată de la chioșcul din fața blocului.

Dacă soția l-a iertat pentru mica scăpare nu același lucru se poate spune despre autoritățile moldovenești care l-au pus pe lista celor mai căutați dușmani ai poporului moldovean. Președintele republicii, Igor Dodon, a susținut o declarație de presă îmbrăcat în treningul oficial al Moldovei, cel cu epoleți și cocardă în care a acuzat pe Bucureștiu și implicit pe Aurel B. de tentativă de sabotaj a economiei.

Românul a primit interdicție de a mai intra în Moldova vreme de 5 ani de zile dar aceasta ar putea fi ridicată dacă acesta plătește daunele acumulate, în valoare de trei milioane de lei moldovenești, adică 5 euro. Ambasadorul Republicii Moldova a arătat deschidere pentru aplanarea conflicului și a precizat că se acceptă și plata în rate.

Scris de Eftimie
3 aprilie 2017 14:04

Alte articole

Vezi mai mult