Pimen va fi pus în groapă cu elicopterul SMURD cu care a fost adus de la Suceava

Respect pentru arhiepiscopul Rădăuților și Sucevei, decedat în lupta cu Covidul chinez! Înaltpreasfinția sa Pimen va fi înmormântat în același elicopter SMURD cu care a fost adus de urgență de la Suceva la Rădăuți, după ce s-a infectat. Potrivit ultimei dorințe a lui Pimen, în timpul înmormântării în fundal se va auzi în surdină un bucium în timp ce vor fi arși pe rug 21 de eretici.

În ultimul moment s-a renunțat la înmormântarea în stil viking, cu barcă incendiată, așa cum impune tradiția pentru un fost legionar, precum Pimen. Elicopterul SMURD a fost donat Bisericii în acest scop, pentru că oricum era infectat cu Covid și ar fi fost prea scump să-l dezinfecteze, susține DSP Suceava.

Pacienții obișnuiți cu urgențe medicale și care au nevoie de elicopter sunt îndemnați să pună mâna pe carte și să ajungă și ei arhimandriți, că doar nu vor să se suie cu gumarii lor plini de noroi în aeronavă: ”Pimen purta straie de aur, nu zdrențe de la second-hand, ca voi, săracilor”, a spus Arafat, șeful SMURD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 mai 2020 11:05
Citește mai mult despre: Pimen

Alte articole

Vezi mai mult