Pistolarul din Borşa a fost arestat

Nicoară Mihali, considerat unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de utilaje, poate singurul, a fost arestat în casa prietenei lui. El s-a făcut remarcat, printre altele, acum o săptămînă, după ce a tras cu o armă asupra poliţiştilor din Borşa.

Potrivit presei, atunci când luptătorii SIAS au dat buzna peste el, Mihali s-a milogit de mascaţi să nu-l ia prea tare. “Vă rog să nu mă bateţi! Aţi promis!”, a spus pistolarul din Borşa, ieşind gol de sub patul prietenei, în timp ce fata le spunea probabil mascaţilor că nu este ceea ce pare.  

Înainte să cunoască un succes fulminant în calitate de urmărit general, Nicoară Mihali se ocupa cu traficul de utilaje folosite în agricultură şi construcţii. El era un cunoscut dealer de buldozere şi semănătoare, pe care le vindea, se pare, în cluburile din oraş tinerilor provenind din familii înstărite.

Mihali apela la metode inedite pentru a trece graniţa cu respectivele utilaje. Potrivit poliţiei, traficantul băga uneori sub fund buldozerul sau compresorul pe care îl aducea în ţară, astfel încât vameşii să nu îi găsească marfa şi să i-o confişte.

Se pare că pentru prinderea lui Nicoară Mihali, luptătorii SIAS au colaborat îndeaproape cu brigada antiutilaje din cadrul poliţiei Maramureş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 septembrie 2009 08:24
Citește mai mult despre: arma pistolar politisti traficant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult