Piticii de grădină au devenit puturoși, agresivi și fură din casă

Un val de infracționalitate a zguduit populația din zona rezidențială Băneasa. Proprietarii caselor de aici se plâng că piticii de grădină le fac viața imposibilă și, prin urmare, se gândesc serios să-i gonească din curțile lor pe acești nemernici de ipsos.

Deși de obicei erau foarte pașnici și joviali, piticii s-au transformat treptat în niște golani periculoși. ”Ți-e și frică să mai ieși în curte ca să nu se ia de tine”, ne povestește proprietarul unei case din zonă. „Piticii mei de grădină sunt niște jigodii. Vorbesc urât, își fac nevoile pe alee, pun piedică la copii când pleacă la școală, sperie câinele… Într-o noapte au spart lacătul la garaj și mi-au furat un bax de bere. S-au îmbătat ca porcii, de dimineață am găsit vomă și pe covorul de la intrare”, ne mărturisește victima.

Unii dintre localnici nu se mai simt în siguranță nici în propriile lor case. Un tânăr din Băneasa ne povestește cum piticii de grădină i-au distrus viața: „Am vrut să ne luăm pitici pe lângă casă, dar nu ne-am gândit că n-o să putem conviețui cu ei. Ne-a fost milă de ei, că-s pitici comunitari, așa că am adoptat câțiva. Ne-am ales cu 11 golani de grădină. Acum nu pot să fac sex cu nevastă-mea, că se adună toți piticii la geam și se uită la noi. De dimineață, când o văd pe ea că iese din casă, fluieră după ea ca șantieriștii.”

Scris de TNR
11 februarie 2011 20:02

Alte articole

Vezi mai mult