Piţipoancele ne salvează economia! Anul ăsta au adus la Mamaia 174.000 de italieni bătrâni cu bani

Cine altcineva să ne scoată din criză, dacă nu frumoasele noastre tinere siliconate? Un studiu realizat săptămâna trecută de Ministerul Finanţelor relevă că, deşi sezonul estival nu s-a încheiat încă, piţipoancele au reuşit să atragă la Mamaia peste 174.000 de moşi italieni bogaţi, o veritabilă binecuvântare pentru economia judeţului Constanţa şi nu numai.

“Ne place sau nu, piţipoancele sunt adevăratul motor al economiei pe Litoral”, spune Decebal Popescu, cercetător al Institutului de Economie “Sergiu Cantacuzino” din Medgidia. “Cu o investiţie iniţială de 2000-3000 de euro, cât costă o pereche de sâni, chiar şi o piţi începătoare poate ‘combina’ un italian bătrân care să bage în curul ei chiar şi 200.000 de euro – o rată a profitului colosală.”

“Teoretic, dacă toată populaţia feminină a României s-ar dota cu silicoane şi botox şi ar merge ceva mai des la solar, economia Italiei ar tinde spre zero iar a noastră ar depăşi-o pe a Japoniei”, adaugă Popescu. “Chiar dacă o asemenea situaţie ar fi utopică, judecând după numărul de piepturi cu păr alb de pe plajă, slipuri tanga şi maşini Alfa Romeo parcate în faţa hotelurilor, aş zice că până în septembrie suntem aranjaţi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: economie italieni mamaia piţipoance plaja vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult