Pizzeria din Mamaia angajează hamali că n-are cine căra sacii cu bani

Criză de personal la pizzeria din Mamaia care vinde pizza la 80 de lei și bere la 25 de lei. Patronul e disperat pentru că nu găsește suficienți hamali care să-i ducă sacii cu bani până la mașina blindată care vine de 3-4 ori pe zi ca să transporte încasările. Patronul spune că n-are unde să mai depoziteze banii, seifurile fiind pline. El se gândește să înceapă să încaseze direct în euro, ca să reducă de 5 ori greutatea banilor încasați.

Patronul pizzeriei ia în calcul inclusiv să aducă șerpași din Nepal: ”Sunt mult mai serioși, nu cer salarii nesimțite ca ăștia ai noștri și pot să care până la 85 de kg de bani la o tură. Păi amărâții ăștia de angajați ai mei se opintesc și cu 50 de kg de bani, adică o notă obișnuită de plată aici la terasă”, explică patronul.

Au fost situații când chelnerii au refuzat plățile cash, pentru că se cocârjau cu sacoșile de numerar: ”Făceau fițe, că nu e în fișa postului, că nici la descărcat în port la Constanța n-a cărat atâta în spinare. Băi, snowflake, pune osul la muncă dacă vrei să-ți dau minimul pe economie, putoarea dracu”, i-ar fi spus patronul unuia din acei chelneri, chiar înainte să-l dea afară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 iulie 2022 08:40
Citește mai mult despre: mamaia pizza șerpași terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult