Mici probleme pe litoral. În stațiunea Mamaia, turiștii au fost nevoiți să evacueze șezlongurile timp de 2 ore, pentru ca Patriarhul Daniel să poată căuta bijuterii din aur, cu un detector de metale. Patriarhul Daniel susține că acest lucru a fost necesar pentru că nevoile Bisericii sunt mari, dar alte surse confirmă ce bănuiam cu toții: nu e zi să nu fure ceva!patriarhul_detector_metale.jpg

”Când ne-am întors am observat că îmi dispăruseră banii din geantă și soțul nu-și mai găsește mașina. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, dar știți că popii sunt hoți”, spune Mioara, turistă jefuită în Mamaia. Martorii spun că mai multe lanţuri de aur erau la gâtul unor persoane ”răuvoitoare”, şi a fost nevoie de intervenţia unor jadarmi, care le-au luat și le-au dat Patriarhului.

Patriarhul i-a afurisit pe cei care l-au acuzat că le-a furat aurul: ”Acesta nu este detector de metale, este o tijă de îmbogăţire. Profanii n-ar trebui să se amestece în lucruri pe care nu le cunosc”, ar fi declarat Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 04.09.2016 09:45 Social

National Cinematografic