Plajele aglomerate s-au umplut de parcagii de cearşafuri! “Dacă nu le dai bani, ţi-l şifonează”

Din ce în ce mai mulţi români se trezesc cu cearşafurile mototolite sau pline de nisip după ce au refuzat să-i plătească pe parcagiii de cearşafuri, o apariţie tot mai frecventă pe plajele aglomerate. De teama parcagiilor, unii dintre turişti spun că preferă să îşi întindă cearşafurile în faţa hotelului şi să meargă pe jos ori de câte ori vor să facă o baie.

“Mari zgârciţi oamenii ăştia, şefule”, spune Robert Acrişor, parcagiu de cearşafuri în staţiunea Jupiter. “Vin cu cearşafuri scumpe, din mătase, sau cu rogojini de fiţe, dar şi le aştern la mama naibii în loc să-mi dea mie un leu, doi. Uitaţi ce loc bun am aici, e la doi paşi de apă. Mai sunt şi turişti care-şi întind cearşafurile şi nici nu mă bagă în seamă, dar nici nu răspund pentru ele dacă se întâmplă să se şifoneze, să se umple cu nisip sau, ştiu eu, să se găinăţeze vreun pescăruş pe ele…”

“Sunt revoltat”, se plânge un turist. “N-aveam mărunt să-i las parcagiului, şi când m-am întors din apă, m-am trezit cu prosopul plin de nisip şi chiştoace, de a trebuit să-l scutur toată după-amiaza. Cred că sunt mână în mână şi cu Poliţia, că m-am dus la secţie şi au râs de mine când le-am povestit ce am păţit.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 august 2013 10:08

Alte articole

Vezi mai mult