Plasturette: plasturele care te ajută să te laşi de plasturii care te ajută să te laşi de fumat

Veşti bune pentru foştii fumători dependenţi de plasturii anti-fumat! Lansat de curând, revoluţionarul plasture Plasturette îi ajută pe aceştia să scape de teribilul viciu, înlocuind treptat plasturii meniţi să te ajute să te laşi de fumat, susţine compania producătoare, toate acestea fără ca purtătorul să simtă vreo diferenţă.

“Foarte multă lume se lasă de ţigări cu ajutorul plasturilor speciali”, susţine Decebal Popescu, managerul firmei Plasturette. “Puţini îşi dau seama însă că acei plasturi creează o dependenţă la fel de puternică. Aici intervenim noi: cu ajutorul noilor noştri plasturi puteţi scăpa o dată pentru totdeauna de plasturii cu nicotină! În plus, toţi clienţii noştri vor primi cadou guma de mestecat care înlocuieşte cu succes guma de mestecat împotriva fumatului.”

“Singurul dezavantaj al plasturelui anti-plasturi” a recunoscut fabricantul, “este că provoacă, la rândul lui, o dependenţă cel puţin la fel de gravă. Dar lucrăm deja la un plasture care să rezolve şi această problemă, pentru că nimic nu ne interesează mai mult decât sănătatea clienţilor noştri.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult