Ploile nu încetează: asasinarea lui Busu este iminentă

În ultima vreme Florin Busuioc primeşte tot mai multe ameninţări cu moartea din cauza vremii dezastruoase pe care o aduce în casele românilor. Prezentatorul ProTv şi-a făcut foarte mulţi duşmani în rândul populaţiei, iar viaţa sa este în real pericol. Ploile pe care el le arată la televizor distrug casele oamenilor nevinovaţi şi toată agoniseala din ele.

 

Pe adresa lui Forin Busuioc au venit zeci de scrisori de ameninţare cu moartea, dintre care unele sunt deosebit de serioase. Teancul de scrisori pe care Busu le-a adunat în cutia poştală conţin mesaje teribile: „Te voi distruge, aşa cum mi-ai distrus tu mie garajul, din temelii”. Un alt mesaj, primit de la cineva care semnează Sinistrat ProTV, este şi mai tranşant: „Busu, dacă în două zile nu-mi scoţi apa din casă îţi tai capul”. O altă scrisoare anonimă, scrisă cu decupaje din ziar, avertizează sec: „Dacă mai anunţi ploi o să mă uit numai la Antenă şi la Prima TV, că ei dau vreme mult mai bună.”

 

Terorizat de ameninţări, Busu şi-a cerut scuze în mod public pentru vremea pe care o prezintă şi a promis telespectatorilor afectaţi de inundaţii că îşi va îndrepta greşeala. Dacă totuşi inundaţiile vor continua, Florin Busuioc va demisiona din funcţie, punând capăt singurei rubrici de succes a ProTV-ului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 iunie 2010 14:56
Citește mai mult despre: amenintari busu inundatii ploi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult