Poftă bună, România! A apărut covrigul din pastă de mici, cu semințe de muștar

Cea mai recentă invenție culinară din România uimește prin versatilitatea ingredientelor. Noul covrig din pastă de mici, acoperit cu semințe de muștar, e deja vedetă în toate covrigăriile. Covrimicul e mult mai mare decât un mic normal și în zona din lateralul tejghelei au apărut deja găleți de muștar în care poți să-l moi, dar doar înainte să muști din el.

Avantajul covrimicului este că vezi exact câtă carne are, nu ca la covridog, unde poți să iei țeapă urât de tot și să nimerești un biet cârnăcior de bere în cocă, după care faci aceeași față pe care o face o useristă când face prima oară sex cu un coleg de partid.

”Tehnologia de prăjire este mai avantajoasă decât la grătarul normal, pentru că am modificat cuptorul de covrigi să aibă cărbuni și sus și jos și micul nu trebuie întors, iese elegant de pe bandă, sub privirile pofticioase ale clienților”, spune Decebal Popescu, cel care a brevetat invenția și a deschis prima covrimicărie ”La Decebal – Micul Înnodat”.

Clienții spun că un covrimic este net superior covrigului normal, pentru că merge mult mai bine cu berea de la prima oră. Cei care vor cu pâine pot cumpăra și un mic clasic, sau chiar doi, făcând un sandviș cu covrimicul la mijloc, pentru la birou.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 august 2023 09:08
Citește mai mult despre: covrig covrimic mici muștar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult