Poliţia a descoperit o reţea de copii care vindea filme erotice cu adulţi

Capul reţelei era Petrişor Rădiţa, un pervers în vârstă de 12 ani, elev în clasa a șasea. El se folosea de influenţa pe care o avea printre colegii săi pentru a racola adulţi, pe care îi punea apoi să joace în filme porno pentru copii.

Cel mai adesea adulţii erau racolaţi direct de la şcoală, în special de la şedinţele cu părinţii. După şedinţă, Petrişor şi ceilalți trei asociaţi minori îi abordau pe oamenii maturi după un scenariu machiavelic dinainte stabilit (de Machiavelli, probabil). Ei le promiteau adulţilor bani de buzunar, ţigări şi băutură, după care îi forţau să întreţină relaţii sexuale cu ei. Actul sexual era înregistrat cu o cameră video, iar filmul era apoi vândut pe internet prin intermediul unor site-uri pentru adultofili.

Odată ce orgia se încheia, adulţilor li se punea în vedere să nu spună nimic acasă, mai ales dacă au copii. Una dintre victimele reţelei de trafincanți, un bărbat de 35 de ani, povesteşte cum a fost convins să facă sex în fața camerei de filmat: „Nu mi-am dat seama că fac ceva greșit. Petrișor Rădița se purta frumos cu mine și îmi spunea că vrea doar să ne jucăm. Apoi mă mângâia pe picior, mă punea să-l ating, mă pupa pe gură… La sfârșit îmi punea în mână o sută de lei și un pachet de țigări. Îmi pare rău că n-am ascultat de copiii mei, care mi-au zis să nu stau de vorbă cu copii străini. Acum mi-am pierdut încrederea în copii și îmi e greu să mă integrez în societate.”

Scris de TNR
2 februarie 2011 09:02

Alte articole

Vezi mai mult