Poliția a oprit cu focuri de armă un bărbat care s-a băgat în față la șaorma

Scene desprinse parcă din filme la o șaormărie din București, unde un echipaj de poliție a oprit cu focuri de armă un alt client care încercase să se bage în față. Mai întâi, polițiștii l-au somat pe nesimțit să abandoneze intenția sa criminală, menționând că ar trebui să stea la coadă ca toți clienții cu bon.

Clientul, care se pare că era un cunoscut interlop, le-a strigat însă polițiștilor să tacă din gură. ”În principiu, dacă nu erau martori, făceam ce ne-a spus, că interlopii sunt șefii noștri. Dar era lume, așa că trebuia să luăm atitudine”, explică polițistul Robert Acrișor.

Clientul se plânge însă că dacă nu se băga în față risca să stea ore bune la coadă în urma polițiștilor: ”Aveau lista cu comenzi de șaorma pentru toți colegii de la secție, peste 200 de bucăți cu de toate. Păi cât să stau, fratele meu, că mi-e și mie fuame”, a declarat clientul.

Până la urmă, polițiștii au decis să facă uz de armă. Mai întâi au tras în lipie, după care au tras în plin, adică în partea cu carne a șaormei. Sosul curgea atât de rău, că polițiștii au pus un garou, ca să salveze șaorma.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
3 mai 2022 12:04
Citește mai mult despre: polițiști șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult