Poliţia a spart uşa unui hipster care n-a pus pe Instagram nicio poză cu mâncare în această dimineaţă: Am crezut c-a murit!

Intervenție în forță a polițiștilor într-un apartament din zona Amzei, soldată cu spargerea ușii unui hipster, Sergiu Hărman, după ce vecinii și prietenii de pe Facebook au devenit îngrijorați. Omul nu postase nicio poză cu mâncare în această dimineață, ritual pe care îl îndeplinea în fiecare sâmbătă.

”Că fierbea un ou, că ungea o coajă de pâine veche cu niște Nutella, punea o poză cu ceva acolo. Nu cine știe ce, dar era foarte mândru de ce făcea și dădea follow la oricine dădea like, atât de disperat era”, spune un vecin.

Polițiștii nu l-au găsit pe hipster în locuință, dar au aruncat mai multe haine vechi și o plasă cu papioane, care miroseau urât. Dormitorul era plin cu discuri de vinil și aparate foto din secolul trecut, gunoaie pe care hipsterul le adunase de-a lungul timpului și care au fost duse la ghenă din rațiuni de sănătate publică.

Situația a fost dezamorsată după ce pe instagramul hipsterului a fost postată o poză cu niște țurțuri, semn că omul era la muncă prin oraș și probabil pregătea un amplu articol în Vice despre cât de lungi sunt țurțurii de pe casele vechi din București.hipster_mancare_instagram.jpg

Scris de Ionut
3 martie 2018 08:03
Citește mai mult despre: hipster instagram politie

Alte articole

Vezi mai mult