Poliția cere mașini noi: „În mașinile pe care le avem acum abia încape șaorma în torpedou”

Polițiștii români se plâng de slaba dotare cu care se văd nevoiți să alerge zilnic pentru infractori. „Sigur, ni se cere să ne punem în bătaia focului, dar cu ce? Fără dotări, fără nimic? Uitați-vă cu ce mașini mergem în patrulare, abia de încape o șaormă în torpedou”, spun aceștia.

Majoritatea parcului auto al poliției române este veche de cel puțin 10 ani, de pe vremea când șaormele se făceau mult mai mici, mai cu zgârcenie. „Pe vremea aia, înainte să intrăm în NATO, șaorma era aproape fără cartofi, fără castraveți. Pui și varză, poate sos, dar atât. Intrau și două. Acum, că a venit belșugul peste noi, lucrurile s-au schimbat radical”, explică chestorul Vladimir Costea, șeful poliției capitalei.

Oamenii legii spun că dotarea poliției este atât de proastă încât uniformele nu au prosoape. „Dacă nu ai pe ce să te ștergi pe mâini, când pui mâna pe infractor îți alunecă ca un pește.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 iulie 2015 10:07

Alte articole

Vezi mai mult