Poliţia nu doarme! Braconieri prinşi cu 2 secui în maşină

Vigilenţa unor poliţişti din Mureş a dus la dejucarea planurilor unor braconieri, în maşina acestora fiind descoperiţi 2 secui, dar şi indicii care dovedesc că braconierii nu sunt la prima abatere.

Potrivit procesului verbal întocmit, echipajul de poliţie a oprit un autoturism pentru un control de rutină, însă poliţiştilor niciodată nu le-ar fi trecut prin cap peste ce fir dăduseră de fapt.

„Am solicitat actele maşinii, permisul de conducere, talonul, RCA-ul. Părea să fie totul în regulă. La un moment dat colegul s-a uitat în spate şi-a zis ‘Hopa, ce aveţi pe bancheta ?’ Erau 2 secui”, susţine Decebal Popescu, unul din poliţiştii care au dejucat planurile braconierilor.

Cei doi secui găsiţi de poliţişti în maşina braconierilor sunt de dimensiuni apreciabile, fiind recunoscuţi de poliţişti după mustăţile specifice. Aceştia se află în prezent într-un depozit al Poliţiei Mureş, urmând să fie încredinţaţi organelor abilitate.

Întrucât şoferul şi pasagerul nu aveau acte doveditoare pentru cei doi secui, organele de poliţie au deschis un dosar penal pe numele acestora. În maşină au fost descoperite şi materiale specifice acestei infracţiuni, lucru care arată că braconierii nu sunt la prima faptă de acest gen şi că în trecut e foarte probabil să mai fi avut şi alţi secui în maşină.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult