Poliţia, pe urmele normalului de pe linia 41

Oamenii legii sunt în căutarea un nou tip de pervers terorizează călătorii de pe linia 41. Supranumit “normalul”, acesta se remarcă prin faptul că nu iese în evidenţă cu nimic, fiind un om relativ cumsecade şi cu frică de Dumnezeu.

IGPR a trimis deja mai multor secţii de poliţie semnalmentele suspectului. Se pare că acesta plăteşte bilet de fiecare dată, nu vorbeşte tare la mobil, aşteaptă răbdător în staţie să coboare călătorii din tramvai şi este îmbrăcat absolut decent. În plus, dacă stă pe scaun, oferă locul persoanelor în vârstă dar nu de fiecare dată, câtedoată fiind prea absorbit de gânduri.

“Martori oculari ne-au spus că normalul este uşor de identificat, mirosind uşor a antiperspirant şi având în mână o sacoşă de dimensiuni medii. Acest vorbeşte la telefonul mobil foarte rar, în general cu soţia, pe chestiuni domestice, încheind câteodată discuţia cu “hai că nu pot să vorbesc că sunt în tramvai”. Din datele noastre se pare că normalul are un loc de muncă absolut banal, lucrând ca tehnician într-o firmă oarecare”, a anunţat şeful poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan.

Scris de Ef
14 mai 2012 04:05

Alte articole

Vezi mai mult