Poliția recomandă ca în Vamă să se circule pe contrasens, să nu te lovească drogații

Sfatul a fost oferit de poliția din Constanța celor care se îndreaptă spre stațiunea Vama Veche, unde se anunță un weekend plin de distracție și muzică. Polițiștii le-au recomandat șoferilor să circule pe contrasens, pentru a evita accidentele provocate de drogații care se întorc din Vamă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în ultimele zile s-au înregistrat mai multe incidente rutiere grave, în care au fost implicate persoane care consumaseră substanțe interzise în Vama Veche. Astfel, polițiștii au constatat că majoritatea drogaților circulă pe contrasens, fără să respecte regulile de circulație și fără să țină cont de ceilalți participanți la trafic.

Pentru a preveni astfel de situații, polițiștii le-au sugerat șoferilor care merg spre Vamă să adopte o strategie neconvențională: să circule și ei pe contrasens, dar cu atenție sporită și cu viteza redusă. Astfel, ei ar putea evita impactul frontal cu drogații, care ar fi surprinși de manevra lor și ar frâna sau ar devia la timp.

În acest fel, numărul victimelor de pe stradă ar putea fi redus, pentru ca întreaga țară să-și îndrepte atenția asupra bețivilor care încearcă să intre în apă deși e steagul roșu ridicat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 august 2023 18:58
Citește mai mult despre: circulatie drogati politie vama

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult