Poliţia română, descinderi în forţă în apartamentele goale

Iniţiativele guvernanţilor noştri lasă de cele mai multe impresia că sunt făcute de elevi care repetă a şaptea oară clasa întâi (cam nivelul lui Vanghelie, ca să vă faceţi o idee). Ultima tâmpenie vine de la experţii Ministerul Sănătăţii, care vor să apeleze la poliţişti pentru a-i găsi de oamenii aflaţi în concediu medical care nu sunt acasă. Iar asta o vor face, evident, vizitându-i acasă pe cei care nu sunt acasă. Ce-i drept, numai nişte poliţişti puteau pune botul la o astfel de operaţiune, ce presupune să-i cauţi acasă pe cei care nu sunt acasă.

Parcă văd discuţie între reprezentantul ministerului şi poliţistul care-l însoţeşte:
– Bravo, domnule poliţist, l-am prins!
– Pe cine?
– Pe bolnavul Bădescu Vasile.
– Cum adică l-am prins, că domnul Bădescu nu e acasă, doar v-a repetat soţia dânsului de trei ori că e plecat?!?
– Exact!

Emisunile de tip “Poliţia în acţiune” vor suferi modificări dramatice. Parcă îl şi văd pe Sorin Ovidiu Bălan (SOB, pentru amici) urlând şi scuipând camera în acelaşi timp: „Senzaţional, doamnelor şi domnilor, în urma descinderii trupelor speciale la domiciul unui bolnav aflat în concediu medical, acesta nu a fost găsit acasă. Incredibil, apartamentul este gol! Încă e misiune încununată de succes a poliţiei române, care a dat încă o dată dovadă de profesionalism. Sunt Sorin Ovidiu Bălan, ţineţi aproape!”

Nu m-ar mira nici să apară portrete robot ale bolnavilor plecaţi de acasă, unii probabil vor fi daţi în consemn la frontieră sau poate chiar daţi în urmărire generală prin Interpol.

Vor avea de suferit şi vecinii persoanelor aflate în concediu medical. Vor fi luaţi la secţie, vor fi supuşi unui interogatoriu dur, cu scopul final de a-l turna pe vecinul care, deşi se află în concediu medical, şi-a permis aroganţa să iasă din casă după pâine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 martie 2010 12:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult