După ce în spațiul public s-a discutat intens despre regula parcatului pe trotuar, Poliția Rutieră a decis să intervină și să clarifice situația. ”Cât timp lași un metru jumătate din trotuar liber, ca să parcheze acolo și alt cocalar, ești liber să parchezi pe trotuar”, se precizează în comunicatul Poliției Rutiere.

bmw_parcat_trotuar.jpg Deși sunt voci care consideră că un metru jumătate e un spațiu mult prea mic pentru a parca o mașină acolo, Poliția Rutieră își apară poziția. ”Acel spațiu este dedicat cocalarilor, după cum spuneam, nu ca să parcheze acolo femeile sau începătorii. Un cocalar va găsi soluții să se încadreze în spațiul acela, altfel nu se mai poate numi cocalar”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere.

Cocalarii au înțeles imediat despre ce e vorba și s-au dotat deja cu ce trebuie. Pe lângă tradiționala bâtă de baseball, acum majoritatea au în mașină și drujbă și picamăr. ”Defrișăm gardul viu sau copacii din partea laterală a trotuarului și ne facem loc pentru BMW, ca să moară fraierii de ciudă. Sau, dacă e clădire, dărâmăm zidul cu picamărul”, s-a lăudat un cocalar.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 12.04.2018 10:57 Social

National Cinematografic