Poliţia Rutieră anunţă azi ce cauciucuri ne trebuie pentru iarna nucleară

Nimeni, în afară de Poliția Rutieră, nu se pregătește pentru un război nuclear cu Rusia! Azi băieții în albastru de la Rutieră au comunicat oficial tipurile de cauciucuri aprobate pentru circulația pe timp de iarnă nucleară. Se recomandă insistent ca șoferii să treacă la astfel de cauciucuri ca să nu rămână blocați în nămeții de radiație aduși de exploziile atomice.

”Atenție, nu e obligatoriu să montați runflat, dar eu aș merge pe pneuri runflat, sincer. Ca să puteți totuși să fugiți după ce mutanții v-au spart cauciucurile. Decât să prindă și să vă mănânce, mai bine investiți în ceva serios. Nu uitați lanțurile, ați văzut în Mad Max ce utile sunt”, spune polițistul Rareș Trăncău.

În mod cu totul excepțional, polițiștii recomandă montarea unor folii pe parbriz, cât mai închise la culoare și preferabil cu plumb: ”Când explodează nuclearele, lumina e atât de intensă că trece inclusiv prin foaia de tablă zincată de 8. Nu ar strica să aveți în mașină niște ochelari de sudură din ăia serioși și dacă găsiți un șorț de plumb de la cabinetele de radiologie, ar fi ideal. Și cremă solară factor 350.000, să nu faceți cancer de piele”, susțin polițiștii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 mai 2022 08:19
Citește mai mult despre: cauciucuri iarnă nucleară pneuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult