Gata cu tocmeala! Poliția Română a pus mâna pe o tehnologie revoluționară, cu care poate stabili câți bani e dispus șoferul să dea ca șpagă. Polițiștii rutieri spun că stabilirea vitezei cu radarul e irelevantă, pentru că dacă e amendat, șoferul poate face contestație, dar dacă dă șpagă nu mai are ce face, că dacă recunoște că a dat șpagă îl ia DNA-ul și pe el.eftimie_politist.jpg

”După ce-l tragi pe dreapta șoferul începe să se tragă pe cur, că n-are, că nu vreu mai bine să dea șpaga în rate, mizerii de-astea. Căcănarii, când trec linia continuă nu se uită, dar când le ceri de o sticlă de Jack încep să se țigănească”, susține Valerian Podină, polițist.

Noile radare analizează stilul de condus al șoferului și îi face un profil psihologic. Sergentul Podină explică: ”Noul aparat vede dacă șoferul merge înfipt, ceea ce înseamnă că abia a luat salariul, sau dacă merge ca un bleg, ca un fraier deprimat, care n-ar nici 10 lei la el”. Pe șoferii ăștia fără bani nu-i oprim indiferent ce ar face, pentru că dacă-i oprim ne cer țigări și ne e jenă să-i refuzăm”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 16.01.2016 10:15 Social

National Cinematografic