Poliţia Rutieră testează un nou tip de radar, care nu vede ce viteză ai, ci câtă şpagă ai la tine

Gata cu tocmeala! Poliția Română a pus mâna pe o tehnologie revoluționară, cu care poate stabili câți bani e dispus șoferul să dea ca șpagă. Polițiștii rutieri spun că stabilirea vitezei cu radarul e irelevantă, pentru că dacă e amendat, șoferul poate face contestație, dar dacă dă șpagă nu mai are ce face, că dacă recunoște că a dat șpagă îl ia DNA-ul și pe el.

”După ce-l tragi pe dreapta șoferul începe să se tragă pe cur, că n-are, că nu vreu mai bine să dea șpaga în rate, mizerii de-astea. Căcănarii, când trec linia continuă nu se uită, dar când le ceri de o sticlă de Jack încep să se țigănească”, susține Valerian Podină, polițist.

Noile radare analizează stilul de condus al șoferului și îi face un profil psihologic. Sergentul Podină explică: ”Noul aparat vede dacă șoferul merge înfipt, ceea ce înseamnă că abia a luat salariul, sau dacă merge ca un bleg, ca un fraier deprimat, care n-ar nici 10 lei la el”. Pe șoferii ăștia fără bani nu-i oprim indiferent ce ar face, pentru că dacă-i oprim ne cer țigări și ne e jenă să-i refuzăm”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2016 11:15
Citește mai mult despre: politia radar spaga viteza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult