Soluție inspirată pentru problemele din Poliția Română. Pe lângă sporuri, privilegii, spitale speciale pentru ei, pensii speciale, toți polițiștii și jandarmii vor primi și un spor de rușine, să compenseze faptul că sunt bătuți cu pietre, lopeți sau bâte de toți interlopii din ghetouri. Sporul de rușine va fi de doar 200 de lei, și câte 10 lei penru fiecare lopată în cap luată de polițiști sau jandarmi, pentru că statul nu prea mai are bani.bataie_politie1.jpg

Polițiștii vor face însă și antrenamente, în special de alergare, ca să poată să fugă mai repede de romii înarmați. În anumite localități polițiștii vor primi și uniforme de camuflaj, să se poată ascunde mai bine de interlopi. Polițiștii spun însă că nu era nevoie, că ei știu să se ascundă în boscheți mai bine decât oricine, și asta cu tot cu mașina cu girofar.

Cel mai important e că de acum înainte toți polițiștii vor merge în misiuni mascați, ca să nu știe lumea cine sunt și să nu râdă de ei pe urmă, după ce iau bătaie de la romi. Pentru siguranța lor, polițiștii vor lăsa pistoalele acasă, că oricum nu au curaj să le folosească și există riscul să se rănească singuri cu ele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 21.04.2020 09:52 Social

National Cinematografic