Polițiști vor primi și spor de rușine, că tot iau bătaie de la clanurile de interlopi

Soluție inspirată pentru problemele din Poliția Română. Pe lângă sporuri, privilegii, spitale speciale pentru ei, pensii speciale, toți polițiștii și jandarmii vor primi și un spor de rușine, să compenseze faptul că sunt bătuți cu pietre, lopeți sau bâte de toți interlopii din ghetouri. Sporul de rușine va fi de doar 200 de lei, și câte 10 lei penru fiecare lopată în cap luată de polițiști sau jandarmi, pentru că statul nu prea mai are bani.

Polițiștii vor face însă și antrenamente, în special de alergare, ca să poată să fugă mai repede de romii înarmați. În anumite localități polițiștii vor primi și uniforme de camuflaj, să se poată ascunde mai bine de interlopi. Polițiștii spun însă că nu era nevoie, că ei știu să se ascundă în boscheți mai bine decât oricine, și asta cu tot cu mașina cu girofar.

Cel mai important e că de acum înainte toți polițiștii vor merge în misiuni mascați, ca să nu știe lumea cine sunt și să nu râdă de ei pe urmă, după ce iau bătaie de la romi. Pentru siguranța lor, polițiștii vor lăsa pistoalele acasă, că oricum nu au curaj să le folosească și există riscul să se rănească singuri cu ele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
21 aprilie 2020 07:52
Citește mai mult despre: politie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult