Polițiștii amenință cu greva, că nu găsesc liber la pensat din cauza sărbătorilor

Protest spontan în Poliția Română! Mii de polițiști refuză să mai vină la muncă, din cauza unei situații scandaloase, după cum susțin ei, legată de programările la pensat și epilat. Din cauza aglomerației de Sărbători, perioadă în care sute de mii de fufe se duc să se aranjeze pentru petrecerile de Crăciun ale firmei, sau pur și simplu pentru masa de Crăciun și Revelion.

Au fost situații când polițiștii s-au băgat în față cu girofarele la salon și au intrat ei să se penseze, de multe ori încasând câte 3-4 poșete în cap de la femeile indignate. Un polițist a leșinat când a văzut cum asistenta de la salon i-a smuls unei contabile o bucată imensă de ceară cu floci, dar angajatele spun că aia e, s-a băgat în față pe riscul lui.

Clientele saloanelor se plâng de abuzuri. Polițiștii vin de la prima oră, intră la pensat și epilat, iar colegii stau în față la intrare și legitimează clientele, le pun fiola, sau le întreabă de trusa medicală și extinctor, deși ele au venit pe jos la salon, nu cu mașina. Polițiștii amenință cu greva și solicită saloane dedicate pentru polițiști: ”Nu putem să ne ducem la intervenție peste bombardieri și să ne facem de râs, că ei sunt tunși, aranjați și pensați și noi ne ducem ciufuliți”, spune chestorul Robert Acrișor

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 decembrie 2022 13:00
Citește mai mult despre: epilat politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult