Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, trimişi de şefi să-şi ceară scuze de la clanul de romi

Reacţie rapidă la vârful Ministerului de Interne. Şefii poliţiştilor care au fost dezarmaţi şi bătuţi de nişte romi în satul Călina de lângă Drăgăşani au insistat ca cei doi poliţişti să fie externaţi mai devreme şi să meargă să le ceară scuze romilor pentru deranjul creat.

Poliţiştii au fost sfătuiţi să-i roage frumos pe membrii clanului să le returneze armele. Aceştia au fost obligaţi de şefi se ducă pe jos, că nu merită maşină cei care fac astfel de greşeli: “Trebuie să se înveţe minte. Să fie un exemplu şi pentru alţi poliţişti, care ar avea gânduri similare”, spune chestorul Robert Acrişor.

“Oprirea la semnalul poliţiştilor este opţională pentru anumite persoane.Nici noi, şefii din Poliţie, nu oprim la orice poliţist rutier. E firesc ca anumiţi oameni să fie deasupra legii, cum sunt şi aceşti romi”, spun şefii din Poliţie.

Şefii poliţiştilor i-au convocat pe romi la sediul Ministerului de Interne, unde i-au decorat pentru spiritul civic şi le-au oferit câteva pistoale, să se apere de alţi poliţişti care vor încerca să pună în aplicare legea: “Astfel de fenomene trebuie stopate, nu e bine să creadă lumea că legea trebuie respectată de toţi. Aşa, cum să ne mai explicăm salariile, pensiile speciale şi toate celelalte privilegii?”, au spus cei din Ministerul de Interne.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 noiembrie 2019 14:25
Citește mai mult despre: politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult