Poliţiştii caracaleni au destructurat o reţea de homeopaţi care vindeau placebo contrafăcut

În această dimineaţă au avut loc o serie de descinderi ale poliţiştilor caracaleni în casele mai multor homeopaţi din localitate care puseseră la punct o întreagă reţea de medicamente placebo contrafăcute. Aceştia le furnizau pacienţilor fără să-i atenţioneze în prealabil, unii dintre ei ajungând să se însănătoşească în mod inexplicabil.

“Am găsit câteva tone de medicamente placebo care nu corespund standardelor de calitate şi nu sunt aprobate de homeopaţi, guru sau vrăjitori autorizaţi. De exemplu, am găsit pastile cu extract de mătrăgună care, în realitate, erau paracetamol”, a declarat şeful poliţiei Caracal, Răzvan Fediuc. Mulţi pacienţi ai homeopaţilor arestaţi au manifestat simptome de însănătoşire îngrijorătoare la doar câteva zile după ce au început tratamentele cu placebo.

Odată cu homeopaţii a mai fost arestată şi o vrăjitoare caracaleană care, în loc să dea în bobi sau să scoată argintul viu din clienţi le recomanda acestora diverse cabinete de consiliere maritală sau psihologică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 martie 2013 12:03

Alte articole

Vezi mai mult