Polițiștii cer ca șaormăriile să fie obligate să le dea porție dublă de carne

Sindicatul polițiștilor a solicitat dublarea normei de hrană, printr-o ordonanță de urgență. Ei vor ca statul să oblige șaormăriile să le dea porție dublă de carne, indiferent ce șaorma cumpără. Polițiștii acuză șaormarii că de multe ori se zgârcesc cu carnea și îndoapă șaorma cu cartofi prăjiți, să pară mai mare.

”Cum vreți să prindem infractori, când în șaorma se bagă câteva fire de piept de pui, mâncare de fătălăi?”, acuză polițiștii. Ei vor ca toate șaormăriile să fie obligate să facă șaorma exclusiv din pulpe și mai ales vor ca la Dristor să existe și șaorma de porc. ”Vită, oaie, alea sunt așa de fițe. Tot porcul e baza”, spune un polițist.

Cei mai mulți polițiști se plâng că de multe ori a fost nevoie să folosească armamentul din dotare pentru a-i soma pe șaormari să le bage mai multă carne în șaorma. ”De multe ori suntem refuzați, că astea sunt prețurile, așa e rețeta. Dar dacă vine cineva și-ți sparge șaormeria, cum ar fi să zic și eu că e târziu, sunt obosit, așa e contractul, ce sens are să prind infractorii? Așa că bagă carne acolo, să fie bine, că pe urmă îți trimit niște bombardieri și-ți fac șaormăria praf”, declară alt polițist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2024 15:16
Citește mai mult despre: carne polițist Șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult