Polițiștii s-au uitat în Spam și au găsit amenințări cu bomba vechi și de 4 luni

Cazul ameninţării cu bomba de la Park Lake, citită la mai bine de zece ore de când a fost primită pe mail, nu e unul singular! Un angajat al Poliţiei Capitalei a verificat azi căsuţa de spam a contului oficial de mail, amenintaribomba@y[cenzurat]oo.com, unde a descoperit, pe lângă reclame la pastile pentru penis, sute de ameninţări cu bomba, unele vechi şi de 4 luni.

„Tii, ia te uită, ISIS a ameninţat cu bomba Guvernul, aeroportul Otopeni şi Banca Naţională! În octombrie! Voi ştiaţi? Bine că n-am răspuns, probabil au fost şocaţi de curajul şi intransigenţa noastră şi au plecat cu bomba în altă parte”, a exclamat, uluit, agentul principal Decebal Popescu.

O altă veste bună e că, în urma investigării cutiei de junk mail, bugetul Poliţiei Capitalei va beneficia de o creştere considerabilă în urma unei moşteniri lăsate în urmă de fostul magnat al petrolului din Nigeria, Sir Nakawambe Poliţiacapitalei.

„Din păcate, vom avea şi şapte ani de ghinion pentru că nu am dat mai departe un GIF animat cu îngeri şi cafeluţe în termenul legal de 30 de zile”, a anunţat agentul Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
30 decembrie 2021 13:09
Citește mai mult despre: bombe politie spam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult