Poliţiştii se plâng că şoferii profită de ceaţă pentru a da şpăgi mai mici

Poliţiştii români solicită sprijinul armatei, sub forma unor ochelari speciali cu infraroşii, după ce au observat că şoferii profită de ceaţă pentru a le da ţeapă cu şpaga care li se cuvine.

„L-am prins pe unul cu 130 la oră în localitate. Am zis să cădem la pace, că se grăbea, că nu ştiu ce, i-am zis de la obraz: Frate, amenda e mare, e şi cu suspendare de permis, bagă şi tu 300 de lei în talon, mi-l dai şi facem să fie bine. Când colo m-am trezit că-mi pusese 2 bancnote de 50 lei şi una de 10. Pentru că era ceaţa asta densă, n-am observat. Ăsta e românul!”, declară obidit Robert Acrişor, agent circulaţie.

Poliţiştii susţin că un echipament infraroşu adecvat ar face astfel de practici doar o amintire: „I-am prinde imediat, vă daţi seama”, spune Robert Acrişor.

În prezent poliţiştii încearcă să calculeze câte şpăgi au pierdut din cauza ceţii şi au transmis o circulară în toată ţara, pentru ca şi ceilalţi colegi să ştie şi să se ferească de aceste înşelăciuni practicate de unii şoferi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 ianuarie 2014 05:01

Alte articole

Vezi mai mult