Poliţiştii spun că au găsit sclavii din Argeş din noroc chior: „Noi ne duseserăm să vânăm pokemoni”

Destructurarea uneia dintre cele mai odioase rețele de traficanți de oameni din România este mai mult meritul companiei japoneze Nintendo decât a polițiștilor români. Aceștia au ajuns în zonă în căutarea unui pokemon foarte rar, țigachu, care se găsește de obicei în zonele mai rurale ale patriei dar și în piețe sau autobuze.

„Agenții noștri s-au îndreptat spre comuna Berevoiești unde, prin tehnologie specifică și cu ajutorul SRI fusese depistat un Pokemon foarte rar. Din nefericire acesta se afla exact în locul unde se organiza o bătaie între doi sclavi iar cei din zonă au refuzat să elibereze locația așa că a trebuit să intervenim cu cătușe, pulane și mascați”, a declarat un purtător de cuvânt al DIICOT.

Primarul Berevoiești (jud. Argeș) spune că pokemonul adus acolo reprezintă una din promisiunile sale din camapania electorală când a spus, clar, „vom pune comuna noastră pe harta internațională”. Pentru amplasarea pokemonului s-au folosit fonduri europene accesate prin POSDRU, axe Dezvoltare Rurală și Divertisment.

Scris de Ef
14 iulie 2016 14:07
Citește mai mult despre: pokemoni politie sclavi

Alte articole

Vezi mai mult