Poliţiştii vor maşini mai performante, ca să fugă de interlopi

Poliţiştii au cerut Ministerului de Interne maşini mai performante deoarece nu mai fac faţă infractorilor. Oamenii legii se plâng că le e foarte greu să fugă de interlopi cu Loganurile pe care le au acum.

Dotaţi cu bolizi de mare viteză, membrii clanurilor mafiote îi ajung cu uşurinţă din urmă pe poliţişti. Uneori, în disperare de cauză, agenţii pornesc sirenele, pentru a-i face pe participanţii la trafic să se dea la o parte din calea lor, dar nici aşa nu scapă. Mulţi oameni de rând au boală pe poliţişti şi, când aud sirena, le taie calea numai de-ai naibii, ca să-i dea pe mâna interlopilor.

Ca să nu li se vadă vânătăile, poliţiştii au început să poarte ochelari de soare. Desigur, există şi răni mai greu de ascuns: obraji juliţi, urechi crestate, degete tăiate, arsuri de ţigară pe mână. Pentru toate astea, poliţiştii au o singură explicaţie: au căzut pe scări. Şi lumea îi crede, îi consideră îndeajuns de proşti.

De când s-au pus rău cu clanurile mafiote, poliţiştilor le e frică să mai iasă din casă. Abia au curaj să coboare până la chioşcul din faţa blocului, să ia o pâine. Ministrul de Interne, Vasile Blaga, spune că tot mai mulţi poliţişti au cerut să lucreze de acasă, unde se simt mai în siguranţă.

Ministrul de Interne susţine că poliţiştii nu sunt destul de bine antrenaţi: “În primul rând, poliţistul trebuie să fie un bun încasator, dacă-i dai o palmă să nu-i dea borşul pe nas. Trebuie să reziste la pumni, nu altceva. N-avem nevoie de oameni care ştiu bătaie, că oricum nu putem să le facem nimic interlopilor. Dacă dăm în ei, pe urmă mai tare îi enervăm.”

Video exclusiv: Poliţiştii fug din calea interlopilor

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 septembrie 2010 16:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult