Polițistul care a filat procurori la bere acționa la comanda soției unui procuror

Au apărut noi detalii despre filajul procurorilor care chefuiau cu un polițist la Hanul lui Manuc. Se pare că persoana care a comandat filajul nu este din Poliție, ci e chiar soția unuia din procurori, care a vrut să știe ce face soțul ei, ”ca orice femeie normală”, potrivit propriei declarații.

Surse din anturajul femeii spun că în dimineața respectivă s-a activat dispozitivul de filaj sub nume de cod ”Mami”, cu 5 agente sub acoperire la monitorizare și un agent în civil, care a filmat petrecăreții. Autorul filajului a transmis imediat imaginile pe Whatsapp, cu textul: ”Uitați doamnă, asta e descinderea la care a spus că se duce domnul procuror”.

Ce nu se vede în imagini e momentul în care procurorii sunt așteptați la ieșire de soția supărată, care și-a întâmpinat soțul cu: ”Stai să vezi ce te descind eu acuma de nu te vezi. Și voi ce căscați, mă, ochii? Ați prins vreun pedofil azi? Bețivilor”. Filmarea se oprește în momentul în care soția devine violentă și îi îndeasă unui procuror cravata pe gât. În acest dosar ceilalți procurori nu au propus nicio măsură contra femeii, pentru că se tem.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2021 01:57
Citește mai mult despre: filaj hanul lui manuc procuror

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult