Polițistul prins la furat nu știa să citească prețurile și-i era jenă să întrebe

S-a făcut lumină în cazul polițistului care a fost prins după ce a furat un compresor din Dedeman. Se pare că polițistul n-ar fi avut inițial intenția să fure, dar, fiind analfabet ca majoritatea polițiștilor români, n-a fost în stare să citească prețul și i-a fost jenă să întrebe pe cineva. În consecință, polițistul a decis să se descurce cum e obișnuit în Poliție, adică să comită o ilegalitate.

Din păcate pentru el, polițistul a fost văzut pe camere de agenții de pază, și ăia fiind tot niște indivizi care au ajuns pe jobul respectiv pentru că nici măcar la Academia de Poliție n-au fost în stare să intre. Din primele cercetări, se pare că polițistul avea nevoie de compresor ca să umfle femeia gonflabilă pe care o țin în secția unde lucrează.

Imediat după arestul preventiv i s-au comunicat acuzațiile și a semnat procesul verbal punând degetul, lucru pe care l-a făcut și agentul care l-a arestat, și acela tot analfabet. Polițistul prins la furat nu e la prima abatere. În trecut a mai furat din Dedeman și două flexuri, la ordinul unor interlopi care aveau nevoie să dea o spargere și, ca să nu fie prinși, și-au trimis la furat sluga lor credincioasă, adică un polițist. El a rămas însă în continuare polițist pentru că în Poliție e mereu nevoie de infractori.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 aprilie 2022 15:38
Citește mai mult despre: compresor dedeman furt polițist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult