Poate metroul propriu-zis încă nu a ajuns în Drumul Taberei, dar măcar sunetul lui e prezent în cartier. Cel puțin asta spun locuitorii din zonă, după ce mai mulți dintre ei ar fi auzit noaptea zgomot de metrou din tunelurile săpate în zonă.

poltergeist_drumul_taberei.jpg ”Noapte de noapte am auzit un sunet ciudat din subteran și habar n-aveam ce poate să fie”, a povestit un locuitor din Drumul Taberei. ”Am avut însă noroc într-o noapte, când eram cu un amic din Militari la o terasă din cartier și sunetul a început să răsune din nou. Și amicul m-a dumirit imediat ce se aude: «Bă, ăsta e sunet de metrou!», mi-a zis el. Și l-am crezut, normal, că el stă în cartier cu metrou, deci știe ce vorbește.”

Locuitorii din Drumul Taberei spun că acum nici nu-i mai interesează atât de mult dacă metroul va mai fi făcut sau nu în cartierul lor. Pensionarii, care reprezintă peste 90% din populația cartierului, spun că lor le ajunge doar să-i audă sunetul, că oricum n-au de gând să călătorească cu el. ”Păi e pe bani, maică, nu gratuit, ca autobuzul sau tramvaiul”, spune o pensionară din Drumul Taberei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 04.10.2016 20:38 Social

National Cinematografic