Poluare! Sunt atât de multe peturi în pădure, că un urs a coborât după sifoane

Un urs brun carpatin, de circa 250 de kg a fost văzut în această dimineață în Brașov, la coadă la o sifonărie din Răcădău. acesta avea o sacoșă cu 12 peturi și încerca să obțină niște sifon, probabil pentru sărbători. Evident, oamenii din zonă au fost nemulțumiți de prezența ursului, nu doar din cauza mirosului, cât mai ales pentru că avea multe sifoane și alții n-aveau decât 2-3, dar erau nevoiți să stea după el.

”Am sunat la 112, pentru că nu e posibil să vii așa, cu 12 sifoane, acum când e cel mai aglomerat. El are blană pe el, dar noi nu putem să stăm așa în frig. Și de ce nu hibernează?”, spune Robert Acrișor, brașovean iritat de figurile ursului.

Ursul nu s-a oprit aici. A adus mai multe sacoșe, pline cu peturi și a început să vândă zmeurată la pahar, dar a fost oprit de jandarmi, care i-au cerut autorizația de comerț ambulant și i-au confiscat zmeurata.

Jandarmii spun că ursul a făcut o mizerie de nedescris și a lăsat sute de peturi înșirate prin oraș: ”Animale sălbatice, domne, ăstea n-au ce căuta aici în civilizație”, a mai declarat Robert Acrișor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 decembrie 2015 11:35
Citește mai mult despre: Brasov peturi poluare urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult