Pompierii au intervenit greu la Dristor din cauza polițiștilor care stăteau la coadă

Intervenție dificilă a pompierilor la incendiul de la Dristor Kebab, din cauza sutelor de polițiști înghesuiți la coadă la șaorma. Pompierii abia au reușit să se strecoare printre polițiști, care nu voiau să cedeze locul, convinși că pompierii vor să se bage în față.

Un pompier a preluat inițiativa și a strigat ”Cine mai are bon să vină în față!”, moment în care sutele de polițiști au dat năvală și pompierii au putut să tragă furtunul pe lângă ei.

Martorii spun că intervenția polițiștilor a fost exemplară, polițiștii au arătat că au un al șaselea simț când vine vorba de șaorma: ”Erau câteva zeci de mașini de poliție înainte să înceapă incendiul. Parcă presimțiseră că va fi un incident în zonă”, spune un martor ocular.

”A fost o intervenție dificilă. Românii nu știu, dar șaorma nu se stinge cu apă, se stinge cu maioneză. Apa agravează un incendiu de șaorma”, a declarat Marian, pompier aflat la fața locului. Pentru restul lucrurilor care luaseră foc, pompierii spun că n-au avut hidrant, dar polițiștilor de la șaormerie le lăsa gura apă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 aprilie 2021 12:04
Citește mai mult despre: dristor incendiu polițiști pompieri șaorma

Alte articole

Vezi mai mult