Porsche scos din noroi cu tractorul în Militari Residence

O familie cu trei copii s-a aventurat în Militari Residence, pe drumuri înmuiate de ploaie, și a fost la un pas să petreacă noaptea în sălbăticie. Oamenii s-au bazat pe bolidul lor, un Porsche Cayenne, dar salvarea a venit tot de la un bătrân tractor Universal.

În urma unui apel la 112, în a doua zi de Paște, jandarmii din Chiajna au intervenit pentru deblocarea unui autoturism de teren în care se aflau cinci persoane, dintre care trei copii. Jandarmii au fost anunțați despre faptul că un vehicul Porsche Cayenne a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea unui Mega Image din zonă.

„Deși traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului”, au transmis jandarmii din Chiajna.

După îndelungi eforturi, echipa de intervenție a reușit să scoată autoturismul din noroi. A fost nevoie de sprijinul unui localnic din Militari Residence, chemat de reprezentanți primăriei să intervină cu tractorul pe care acesta îl folosește la muncile agricole din spatele blocului în care locuiește

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 aprilie 2023 17:01
Citește mai mult despre: militari residence noroi tractor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult