Poşta Română ia măsuri inedite: “Dacă eşti a 4-a persoană la rând, mai închidem un ghişeu”

În plină iarnă, când oamenii încep să îşi trimită scrisori şi cadouri de Sărbători, Poşta Română dovedeşte încă o dată că se gândeşte mereu la calitatea cozilor ei! Inspiraţi de măsurile similare adoptate de supermarketuri, funcţionarii Poştei promit că vor închide cu promptitudine încă un ghişeu dacă la o coadă ajung “cumva, printr-o conjunctură misterioasă”, să stea doar 4 persoane.

“Eficientizăm întreg procesul de formare a cozii”, spune un birocrat. “Indiferent câţi funcţionari sunt deja în pauză la cafea sau la o bârfă lângă dozatorul de apă, ne luăm angajamentul ca – în cazul improbabil în care la un ghişeu aşteaptă 4 persoane – încă unul dintre angajaţii noştri să fie trimis după covrigi. Sau la o bălăceală cu spumă în jacuzzi-ul luxos din camera noastră secretă pentru relaxare în timpul programului. Cum preferă.”

“Adoptând astfel de măsuri binevenite, Poşta arată din nou că înţelege frământările cetăţeanului plătitor de taxe. Poşta suntem noi toţi, Poşta este cetăţeanul. Facem cetăţeanul Poştă!” a declarat Robert Acrişor, factor poştal şi triplu campion naţional la Minesweeper, Solitaire şi dat clic pe agrafa vorbitoare din Word.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
12 decembrie 2013 03:12

Alte articole

Vezi mai mult