Nostalgic după comunism? Acum poţi trăi pe pielea ta cum era înainte de ‘89, intrând în orice sediu de poştă, noul muzeu al comunismului. Atenţie, trebuie achitată noua taxă de 5 lei, şi dacă vrei să faci poze trebuie să dai 3 copii după buletin, la orice ghişeu deschis.posta_muzeul_comunismului.jpg

“S-a cerut să avem muzeu al comunismului, am organizat licitaţie şi doar poşta a îndeplinit toate condiţiile din caietul de sarcini. Pe locul doi a fost un combinat chimic, şi pe locul trei a fost locuinţa unui administrator de bloc din Berceni, dar la el nu prea era spaţiu. Poşta a simulat însă cel mai bine atmosfera aia ceauşistă, pentru că ei au şi aceiaşi oameni de atunci, deci au know-how-ul comunismului”, explică Marian D, iniţiatorul proiectului.

Reprezentaţii Poştei spun că muzeul e demn de mileniul trei şi oferă chiar şi activităţi care simulează interactiv o zi obişnuită din viaţa unui comunist. De exemplu, poţi cumpăra timbre cubaneze, poţi trimite o vedere cu Sovata unei rude, poţi turna un vecin că şi-a cumpărat blugi şi poţi recicla sticle şi borcane la un ghişeu unic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 03.06.2015 17:32 Social

National Cinematografic