Poşta Română va percepe o taxă de intrare de 5 lei. Va funcţiona şi ca muzeu al comunismului

Nostalgic după comunism? Acum poţi trăi pe pielea ta cum era înainte de ‘89, intrând în orice sediu de poştă, noul muzeu al comunismului. Atenţie, trebuie achitată noua taxă de 5 lei, şi dacă vrei să faci poze trebuie să dai 3 copii după buletin, la orice ghişeu deschis.

“S-a cerut să avem muzeu al comunismului, am organizat licitaţie şi doar poşta a îndeplinit toate condiţiile din caietul de sarcini. Pe locul doi a fost un combinat chimic, şi pe locul trei a fost locuinţa unui administrator de bloc din Berceni, dar la el nu prea era spaţiu. Poşta a simulat însă cel mai bine atmosfera aia ceauşistă, pentru că ei au şi aceiaşi oameni de atunci, deci au know-how-ul comunismului”, explică Marian D, iniţiatorul proiectului.

Reprezentaţii Poştei spun că muzeul e demn de mileniul trei şi oferă chiar şi activităţi care simulează interactiv o zi obişnuită din viaţa unui comunist. De exemplu, poţi cumpăra timbre cubaneze, poţi trimite o vedere cu Sovata unei rude, poţi turna un vecin că şi-a cumpărat blugi şi poţi recicla sticle şi borcane la un ghişeu unic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 iunie 2015 15:32
Citește mai mult despre: comunism muzeu Posta Romana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult