Postarea virală a unui cocalar: Dacă iei Covid, semințele același gust nu mai are

În doar două zile postarea unui cocalarar infectat cu Covid a făcut zeci de mii de share-uri, like-uri, view-uri și alte cuvinte care măsoară viralitatea. Aflat în autoizolare acesta a făcut un live pe Facebook în care a explicat simptomele și cum „semințele același gust nu mai are”.

Acesta a precizat că a trecut printr-un coșmar în ultimele zile, carantina auto-impusă lăsându-l fără principala sursă de venit, adică șmenuri și combinații. Cocalarul a criticat felul în care guvernul a gestionat pandemia.

„La câtă șpagă am dat să-mi iasă manevrele trebuia să mi se dea și mie ceva înapoi, nu, că de-aia plătim șpagă în țara asta!”, a spus cocalarul. Pierderea gustului l-a afectat enorm în aceste zile. „Fără semințe cola și caterincă viața e pustiu”. Autoritățile speră ca postarea cocalarului să convingă și mai mult populația că trebuie să poarte mânuși de protecție dacă mănâncă semințe fără a respecta distanțarea socială.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 iulie 2020 04:07

Alte articole

Vezi mai mult