Poveste de succes. Service-ul auto care a angajat mecanici chinezi a vândut tricouri şi şlapi de 45 de milioane de euro

Atragerea de muncitori din China a dus la o explozie a încasărilor la un service auto din Capitală. După ce a văzut că mâna de lucru din România e cam incapabilă, patronul a schimbat denumirea firmei în Dragonul Auto SRL, a adus 10 băieţi din Shenzen şi le-a dat mână liberă. Chinezii au dat maşinile afară şi au pus rafturi cu şlapi, tricouri, blugi etc.

“A doua zi i-am întrebat de ce au scos elevatoarele şi de ce nu mai facem ITP. Mi-au spus că ei n-au timp de vrăjeli de-astea de 60 de lei pe oră şi mi-au dat o valiză plină cu bani. Am continuat să merg zilnic la service şi să-mi ridic valiza, fără să pun întrebări, pentru că nu sunt un bou”, a explicat patronul service-ului.

Chinezii de la service vor acum să se extindă şi să cumpere spălătoria auto de lângă, unde vor să deschidă Dragonul Auto 2, cu pături, jucării din China şi haine de copii. Deşi au încasat 45 de milioane de euro din haine, chinezii nu se lasă. Seara un coleg e de serviciu la wok şi alţi doi livrează pui gongbao. Clienţii cu maşini au fost rugaţi să meargă la alte service-uri şi să nu ocupe parcarea aiurea, că ei au clienţi.

Scris de Ionut
2 martie 2018 14:03
Citește mai mult despre: chinezi service auto

Alte articole

Vezi mai mult