A crezut că e o banală operaţie de apendicită, dar ce-a urmat n-o să uite niciodată, spune Victor R, un român care a trecut prin calvarul spitalelor româneşti. La o săptămână după operaţie, acesta a observat că dacă râgâia se simţea un miros de cetină, iar soţia spunea că nu poate să doarmă noaptea din cauza unor luminiţe care se vedeau sub plapumă.brad_in_pacient.jpg

Într-o dimineaţă a văzut în vasul de toaletă nişte beteală. Intrigat de simptome, acesta s-a dus la alt medic. Acesta i-a spus că are un brad în burtă. Potrivit medicului, bradul era complet împodobit şi la radiografie i s-a văzut mai întâi steaua din vârf, apoi crăcile, globurile şi beteala.

Victor R spune că l-a confruntat pe chirurgul care i-a uitat bradul în operaţie, dar acesta s-a scuzat că era o petrecere de Crăciun în spital şi tot personalul era cam cherchelit. Acesta i-a bătut obrazul pacientului, i-a cerut bradul înapoi şi l-a acuzat că după ce că s-a tocmit ce şpagă să dea, nici nu i-a dat înapoi suportul de brad.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 17.12.2014 18:54 Social

National Cinematografic