A crezut că e o banală operaţie de apendicită, dar ce-a urmat n-o să uite niciodată, spune Victor R, un român care a trecut prin calvarul spitalelor româneşti. La o săptămână după operaţie, acesta a observat că dacă râgâia se simţea un miros de cetină, iar soţia spunea că nu poate să doarmă noaptea din cauza unor luminiţe care se vedeau sub plapumă.brad_in_pacient.jpg

Într-o dimineaţă a văzut în vasul de toaletă nişte beteală. Intrigat de simptome, acesta s-a dus la alt medic. Acesta i-a spus că are un brad în burtă. Potrivit medicului, bradul era complet împodobit şi la radiografie i s-a văzut mai întâi steaua din vârf, apoi crăcile, globurile şi beteala.

Victor R spune că l-a confruntat pe chirurgul care i-a uitat bradul în operaţie, dar acesta s-a scuzat că era o petrecere de Crăciun în spital şi tot personalul era cam cherchelit. Acesta i-a bătut obrazul pacientului, i-a cerut bradul înapoi şi l-a acuzat că după ce că s-a tocmit ce şpagă să dea, nici nu i-a dat înapoi suportul de brad.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 17.12.2014 21:54 Social

National Cinematografic