Prea scump porumbul? Cu doar 2 lei poţi bea un pahar de apă în care a fiert

Sărac? Rupt în cur? Calmează-te! Există variante să trăiești și tu bucuriile verii. Românii care n-au 10 lei ca să-și cumpere o drugă de porumb fiert au acum la dispoziție un produs nou și revoluționar. Cu doar 2 lei poți să bei o cană de apă în care a fiert porumbul. Aroma tecilor, câteva fire de mătase pe deasupra și consistența lăptoasă a apei de porumb!

Nu lăsa sărăcia să-ți oprească micile bucurii ale copilăriei! Să recunoaștem, nu putem fi toți bogați să ne permitem câte un porumb fiert. Atunci când vezi toneta cu porumb pe plajă, nu te mai îndepărta, convins că asemenea luxuri sunt doar pentru bugetarii cu salarii mari. Chiar și tu poți îndrăzni să te așezi la coadă. Cere cu curaj o cană de apă din cazanul în care fierbe porumbul și ai grijă să nu te arzi.

Comercianții spun că vor să diversifice oferta de apă de porumb: ”Deja avem apă frape, apă cu cuburi de gheață și o foaie de porumb pe margine, ca la cocktailurile exotice. Acum lucrăm la un amestec de apă de porumb cu rachiu și pe viitor vrem să lansăm și apă de porumb cu chia, pentru veganii săraci”, spune Robert Acrișor, patron tonetă porumb fiert.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 iulie 2022 07:19
Citește mai mult despre: porumb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult