Preafericitul Daniel pune gărzi înarmate în faţa Patriarhiei, ca să nu mai intre săracii

Adept al dictonului ”întotdeauna e loc de mai mulți bani”, Preafericitul Daniel a regândit modul în care credincioșii vor avea acces în biserica din Dealul Patriarhiei. ”Foarte pe scurt, că timpul înseamnă bani, vom avea preoți înarmați la intrare, care îi vor împiedica pe săraci să intre în sfânta noastră biserică”, a anunțat Patriarhul Daniel.

Preafericitul spune că preoții înarmați vor avea de verificat două lucruri extrem de simple, dar totodată foarte importante pentru BOR: ca oamenii să aibă bani când intră în biserică și să nu mai aibă nimic la plecare. Preoții își vor folosi nasul fin pentru a-i identifica pe eventualii credincioși care vor încerca să-și ascundă banii la plecare.

Evident, aceleași reguli se vor aplica și la Catedrala Mânturirii Neamului, unde va fi pus chiar și un gard electrificat, care să prevină accesul săracilor. ”Decât «mulți, dar săraci», prefer oricând «puțini, dar bogați». Viitoarea catedrală va deveni cel mai exclusivist loc din București, unde doar oamenii cu adevărat bogați și darnici vor avea acces”, a anunțat Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 iulie 2015 01:07

Alte articole

Vezi mai mult