Precauţie. BOR roagă preoţii să fie mai discreţi când fac sex între ei, că e săptămâna referendumului

O circulară internă a BOR emisă zilele acestea recomandă preoților care fac sex între ei, bărbat cu bărbat, prin chilii, biserici, altare, seminare, s-o facă mai discret, să geamă de plăcere în șoaptă și dacă se poate să nu se filmeze, nu de altceva dar e săptămâna referendumului și poate se prind bizonii ăia că sunt manipulați. 

„Prea cinstitele fete bisericești sunt îndemnate să practice îndrăgitul ritual al sodomiei cu discreție și fără dovezi video, că nu știi cine este gelos că umbli cu alt călugăr și dă casetele la presă”, se arată în circulara BOR. Tot în circulară se atrage atenția că în această săptămână angajații trebuie să se concentreze mai mult pe mulsul de bani de la fraieri, că pliantele alea care apar peste tot nu sunt gratis.

Alte recomandări BOR vizează procedura de caftire a soției, operațiune care trebuie făcut cu grijă, să nu i se umfle ochii prea mult să nu vadă unde să pună ștampila și să nu fie pusă în ghips sau să fugă proasta de-acasă exact acum când trebuie să voteze pentru dreptul ei de a fi om de rang inferior. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

3 octombrie 2018 08:27
Citește mai mult despre: BOR homosexuali referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult