Precedentul Jamila. Două gospodine au fost arestate după ce au făcut ecler la tavă

Decizia istorică în procesul dintre Laura Laurențiu și Jamila în privința rețetei de ecler la tavă a atras consecințe imediate și extrem de dure. DIICOT a interpretat decizia instanței ca un precedent și motiv juridic, ceea ce a dus la zeci de arestări în întreaga țară.

Procurorii spun că au ore întregi de înregistrări cu gospodine care fac ecler la tavă fără să aibă dreptul legal de a face acest lucru. Cel puțin două gospodine au fost arestate după ce au fost surprinse făcând acest gest și multe altele au fost reținute și duse la parchet pentru declarații.

Și soții acestora sunt considerați complici și trebuie să depună mărturie în constituirea dosarului penal și să specifice dacă au instigat la comiterea gestului, cerând partenerului de viață niște eclere. În Suceava a fost destructurată o adevărată „famiglie” mamă și fiică, vinovate de ecler la tavă, persoana în vârstă fiind cea care controla operațiile în timp ce tânăra învăța „meserie”. Totodată de la percheziții s-au ridicat zeci de tăvi de elcere, făină, zahăr, aragazuri, chibrituri precum și alte ustensile folosite în procesul de fabricație.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 martie 2024 14:10
Citește mai mult despre: DIICOT ecler Jamila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult