Precizări eMag. Prețurile de Black Friday au fost în euro, nu în lei!

Precizări de ultimă oră de la eMag. Din cauza unei mici erori de software, prețurile afișate ieri de Black Friday au fost date pe site în lei și nu în euro, cum erau în realitate. eMag contează pe înțelegerea clienților și speră ca toată lumea să aibă suma în euro când va veni curierul să livreze comanda. Clienții care au plătit cu cardul vor achita diferența până la suma reală dacă au suma disponibilă, sau în rate egale în lunile următoare.

”Inflația este foarte mare și vă dați seama că ar fi imposibil să vindem produsele în continuare în lei. Am trecut la prețuri în euro, dar softul încă nu a făcut update. Nu e vina noastră că unii clienți mai creduli au crezut că un frigider poate costa 1000 lei în loc de 1000 euro, cum e în realitate”, a declarat Robert Acrișor, șeful diviziei relații cu clienți din eMag.

”Se numește țeapă. N-ați mai luat țeapă? Evident, era prea frumos să fie adevărat. Având o istorie de ani de zile de țepe date milioanelor de clienți, era și normal ca eMag să vină și de data aceasta cu o înșelătorie. N-au mai făcut reduceri false, ci pur și simplu au modificat prețurile după vânzare, făcându-le de aproape cinci ori mai mari”, spune Decebal Popescu, antropolog care studiază credulitatea românilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 noiembrie 2022 21:57
Citește mai mult despre: Black Friday Emag țeapă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult